Здравей, България и Събуди се ще продължат да предлагат на

...
 Здравей, България и Събуди се ще продължат да предлагат на
Коментари Харесай

Премиерни сериали и любими предaвания очакват зрителите през август в ефира на NOVA

 „ Здравей, България ” и „ Събуди се ” ще продължат да оферират на феновете среща с най-интересните тематики и посетители без почивен ден, а лятното издание на късните Новини на NOVA ще показва най-актуалното и през август – всеки работен ден от 22.00 ч. Докато „ Комбина ”, „ На кафе ”, „ Часът на Милен Цветков ” и „ Господари на ефира ” са във почивка, премиерни епизоди на световноизвестни сериали, определени кино заглавия и обичани излъчвания ще добавят разнообразната лятна стратегия на NOVA с доста динамичност, престъпни мистерии и положителни страсти.

В делничните дни от 9.30 ч. по NOVA почитателите на детективските истории могат да гледат 12-ти сезон на обичания сериал “Комисар Рекс ” - поредицата, чийто основен воин има милиони фенове по целия свят. Нови следствия и занимателни обстановки във безконечния град Рим очaкват полицейското куче и новия му сътрудник – контрольор Лоренцо Фабри, в чиято роля влиза италианската звезда Каспар Капарони.

Всяка заран от понеделник до петък в 10.30 ч. щафетата поема не по-малко сплотеният избавителен отряд на Пожарна 51, с цел да се бори за спасяването на не един човешки живот в 3-ти сезон на " Пожарникарите от Чикаго ". Съдбата на всички членове на екипа е сложена под въпрос, откакто бомба избухва в склад по време на акция. На спасителите им се постанова да вземат решения с риск за живота и бъдещето си, а динамичността на Пожарна 51 ще се промени вечно.
 сериал
След три години в българския ефир и доста трагични обрати и тествания, които белязаха ориста на героите в хитовата продукция " Малката младоженка ", от 10 август в 13.30 ч. само феновете на NOVA ще имат опцията да проследят новия сериал “Дъщерята на Ананди ”. Поради международната си известност индийската поредност става причина за основаването на отклонение, като в центъра на сюжета този път е историята за любовта и стремежите на основната героиня Нанди (дъщерята на Ананди), която ще се опита  да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да извърши последното предпочитание на майка си.
С нови 30–минутни епизоди всяка делнична вечер от 22.30 ч. през август продължава и риалити сериалът „ София - Ден и Нощ ”. Нови тествания и полюсни страсти ще изпълнят най-известната квартира в София и нейните жители.

„ Черният лист ” се завръща с обещанието да държи напрегнат феновете всяка делнична вечер от 23.00 ч. по NOVA, а от 16 август започва премиерният 4-ти сезон на хитовия сериал. Бившият нарушител Реймънд " Ред " Редингтън (Джеймс Спейдър) и към този момент опитната агентка на ФБР Елизабет " Лиз " Кийн още веднъж ще се замесят в рискови престъпни и екшън обстановки, решени да изобличат високопоставените персони и подмолните игри в света на конспирацията.
 сериал
Отново през август NOVA ще зарадва феновете с дългоочакваната  развръзка на хитовата престъпна поредност “Касъл ”. Атрактивният детективски тандем на писателя Ричард Касъл и детектив Кейт Бекет завладява ефира с финалния 8-ми сезон всяка работен вечер от 00.00 ч. по NOVA. Вярна на себе си Кейт ще изправи на нокти своя сътрудник, като изчезне без диря след мистериозно телефонно позвъняване още в първия епизод. Дали Ричард ще успее да я открие и какъв ще бъде финалът на тяхната история – следва да забележим напълно скоро.

Още една изненада чака феновете в ефира на NOVA през почивните дни. Участниците в първия сезон на занимателното музикално шоу „ Пееш или лъжеш ” ще споделят още веднъж артистичните си умения и своя музикален гений в неделя от 17.00 до 19.00 ч. Кой от тях има същински гений и кой е добър подражател ще забележим от 06 август в ефира на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР